Hi blind person and screen reader. Go to sitemenu or content

Sjømilitære Samfund

2017-09-20 Sjøkrigsskolen 200 år - Jubileumshelg i Grieghallen
Foto: Sjøkrigsskolen 200 år

ARRANGEMENT

Start 20. okt 2017 08:00
Slutt 22. okt 2017 02:00
Sted Grieghallen

Sjøkrigsskolen 200 år - Jubileumshelg i Grieghallen

I løpet av sine 200 år har Sjøkrigsskolen gått gjennom en unik historie - fra da det norske Søcadetinstitut ble etablert i Stavern i 1817, til å driftes i Bergen som den Sjøkrigsskolen vi kjenner til i dag. Dette jubileet er vi stolte av å feire, og viderebringe Sjef Sjøkrigsskolen og Sjef Sjøforsvarets invitasjon til jubileumshelg denne høsten.

SEMINAR 20.OKTOBER

Sjef Sjøforsvaret inviterer til seminar fredag den 20.oktober. Tema for seminaret er todelt. Del en vil omhandle maritime utviklingstrekk frem mot 2040. Del to omhandler Sjøforsvarets teknologiske innretning i årene som kommer.

Foredragsholdere vil være både militære og sivile eksperter innen sine områder.

Lunsj er inkludert.

Konferansier: Hans-Wilhelm Steinfeld.

TIDSPUNKT

Fremmøte senest kl 0800 for registrering.

Første foredrag starter kl 0900.

ANTREKK

Tjenesteantrekk 1 / Pent casual

BILLETTER

www.ticketmaster.no

«Sjøkrigsskolen fyller 200 år- Seminar»

Kr. 375 per person.

PAKKETILBUD BILLETTER OG OVERNATTING

www.revyogteater.no

«SKSK 200 år seminar – Grieghallen» eller telefon 09901

JUBILEUMSFEST 21.OKTOBER

Sjef Sjøkrigsskolen inviterer til feiring av offisersutdanning ved Sjøkrigsskolen med jubileumsfest lørdag 21.oktober. Dette er hovedmarkeringen av 200-årsjubileet som du ikke vil gå glipp av! Kveldens underholdning serverer et storslått show bygget opp av Sjøkrigsskolens historiske og typiske begivenheter. Etter showet blir det lettere servering og dans til orkester. Inkludert er også en velkomstdrink. Alle som har tatt og jobbet med offisersutdanning ved Sjøkrigsskolen er invitert.

Det inviteres også med følge.

TIDSPUNKT

Festen varer fra kl.18.00-02.00

ANTREKK

Messeantrekk 2/Smoking/Mørk Dress/Bunad/Kjole

BILLETTER

www.ticketmaster.no

«Sjøkrigsskolen fyller 200 år - Jubileumsfest»

Kr. 785 per person. Nummererte seter.

PAKKETILBUD BILLETTER OG OVERNATTING

www.revyogteater.no

«SKSK 200 år jubileumsfest – Grieghallen» eller for de som skal både på seminar og jubileumsfest «SKSK 200 år jubileumshelg – Grieghallen» eller telefon 09901. Følg «Sjøkrigsskolen 200 år» på Facebook og forsvaret.no/hogskolene/sjokrigsskolen for oppdateringer og program for jubileumsarrangementene!

Billettene legges ut for salg 1. juni. Begrenset antall billetter!

VEL MØTT!

https://www.facebook.com/sksk200/


Arrangør: Sjøkrigsskolen
Telefon: 09901
Epost: sksk200@sksk.mil.no.