logo
Sjømilitære Samfund - For Sjøforsvarets tarv og utvikling
Tilgjengelighet

Sms1835.no er utviklet i tråd med WAI (Web Accessibility Initiative) sine retningslinjer for tilgjengelighet av Funbit AS.

Endre tekststørrelse

For å forstørre tekststørrelsen kan du holde Ctrl-tasten nede og trykke på +. For å forminske tekststørrelsen holder du Ctrl-tasten nede og trykker på -.

Lytt til teksten

Windows

For å lytte til teksten i Windows kan du åpne hjelpemiddelsenter ved å taste Windows tast + U eller ved å gå til Start menyen > Kontrollpanel > Hjelpemiddel > Hjelpemiddelsenter og klikke Start Skjermleser (se figur nedenfor).

Skjermleser MAC OS

Mac OS X

For å lytte til teksten i Mac OS X (fra og med versjon 10.4), åpne Finder og klikk Systemvalg. I Systemvalg klikk Tilgjenglighet (se figur nedenfor).

Tilgjengelighet

I Tilgjengelighet velg VoiceOver til venstre og klikk Aktiver VoiceOver (se figur nedenfor).

voice over